понедельник, 16 сентября 2013 г.

Запитання до читачів блогу

1. Як ви вважаєте, чи буде шкільний театр ляльок користуватися попитом у дітей дитячих садків та учнів молодшої школи?
2. Які теми вистав будуть цікавими для глядачів?

12 комментариев:

  1. Звичайно,буде користуватися. Особливо, якщо ляльки будуть говорити знайомими голосами.
    Для дітей можуть бути цікаві не тільки відомі казкові сюжети, а і сценки із життя садка, школи.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую за підтримку, Олег. Насправді мені не хотілося б ставити вистави відомих казок. Наш шкільний клуб підприємництва вже оголосив конкурс для учнів школи на найкращий сценарій вистави театру ляльок.

      Удалить
  2. Ідея має право на існування.Вона мені близька по духу.Але я вважаю, що дуже вузьке коло споживачів буде на вашу послугу.Комерційна вигода навряд чи буде такою,щоб покрити витрати.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую за коментар, Леся. Ми вже про це думали і навіть були на екскурсії в Херсонському академічному обласному театрі ляльок. Там ми спілкувалися з професіоналами. Якщо ми все будемо робити своїми руками за допомогою батьків учнів, то все у нас вийде! А коло споживачів - це діти міських дитячих садочків та учні молодших класів шкіл міста. А тільки шкіл у Херсоні - більше 50.

      Удалить
    2. Ідея цікава. Але конкуренція на цьому ринку дуже велика. Адже навіть професійні театральні труппи гастролюють по дошкільних навчальних закладах зі своїми виставами.

      Удалить
    3. Згодна з Вами, Ірина. Але усім їх працівникам потрібна гарна зарплатня, а ми хочемо заробити для своїх шкільних потреб. І ціни на вистави у нас будуть у 2 рази дешевші.

      Удалить
  3. Дуже гарна ідея, на мою думку ви робите правильно!
    Успіхів!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую за підтримку. Коли починаєш якусь нову справу дуже важлива підтримка інших. Це надає впевненості.

      Удалить
  4. Однозначно буде, діти завжди із цікавістю ставляться до таких подій. Щодо теми, можливо, щось из зарубіжної дитячої класики. Такі твори завжди актуальні. Бажаю успіхів у творчих починаннях!

    ОтветитьУдалить
  5. На мою думку немає нічого кращого за народні казки, в яких акумульована мудрість поколінь. Такі вистави завжди викликають зацікавлення.

    ОтветитьУдалить
  6. Ляльки і діти завжди знайдуть спільну мову.Ідея вдала.

    ОтветитьУдалить
  7. Ідея дуже подобається. Так як я літом працюю на таборах, діти завжди з цікавістю готові дивитися театральні спектаклі, а тематика - народні казки.

    ОтветитьУдалить